DELTABEAM® Kompositbjælker med trædæk til uddannelsesbyggerier - En inspirerende kombination med mange fordele

September, 30, 2021

I uddannelsesbygninger er det vigtigt med rum, hvor tanker og inspiration kan flyde frit. En bygning beregnet til læring og eksperimentering, kræver åbne rum, fyldt med naturligt lys. Helt ideelt skal uddannelsesbygninger være fleksible, så de kan tilpasses de behov, der opstår i fremtiden og være bygget af bæredygtige materialer. Det er præcis hvad en hybridkonstruktion, som DELTABEAM® Kompositbjælke i kombination med trædæk kan.

Hybridkonstruktioner, der kombinerer trædæk og -søjler med beton og stål, bliver mere og mere populære. En del af årsagen er, at træ er et bæredygtigt råmateriale med en lav CO2-udledning. Derudover giver træ en varm atmosfære og et strejf af natur til arkitekturen. Sammen med styrken fra beton og stål, er det muligt at opnå slanke dæk og lange spændvidder, hvilket giver den mest optimale brug af etageplanen. Med lignende projekter i Finland, Schweiz og Tyskland, har vi oparbejdet ekspertise og know-how i løsninger med hybridkonstruktioner.

DELTABEAM® Kompositbjælker – et effektivt valg

Trædæk i kombination med DELTABEAM® Kompositbjælker er et effektivt valg, når du skal opføre uddannelsesbygninger. En af de vigtigste egenskaber ved DELTABEAM® er, at den muliggør slanke dækkonstruktioner, hvilket er med til at gøre bygninger mere bæredygtige. Bygninger med slanke dæk kræver mindre facadebeklædning til den samme indvendige volumen, hvilket reducerer energiforbruget til opvarmning og afkøling.

DELTABEAM® er nem at arbejde med, da den kan anvendes med både præfabrikerede og in-situ løsninger. Med DELTABEAM® er samlingsdetaljerne standardiserede, hvilket gør montagen hurtig og let, og HVAC-installationer nemme og omkostningseffektive. Derudover sørger armeringen inde i bjælken for en miljøvenlig brandsikring, hvilket giver yderligere besparelser og forbedrer sikkerheden i bygningen.

En grønnere fremtid med Peikkos bæredygtige løsninger.

Vores mål er at udvikle løsninger, der gør byggebranchen mere bæredygtig.

Fremtiden bliver bygget af børn og studerende rundt omkring på skoler i hele verden, derfor bør uddannelsesbygninger også reflektere den bæredygtige tankegang både nu og i fremtiden.

DELTABEAM® er en game changer på dette område og DELTABEAM® Green tilbyder alle de samme fordele som en standard DELTABEAM®. Derudover er den produceret af mere end 90% genanvendt stål og ved hjælp af vedvarende energi, hvilket reducerer CO2 aftrykket med op til 50%. Ved at kombinere DELTABEAM® Green med træelementer, kan du reducere miljøaftrykket på din bygning endnu mere.

Hurtigt, sikkert, effektivt og mere bæredygtigt

Når du vælger en hybridkonstruktion som DELTABEAM® Kompositbjælker med trædæk, vil slutresultatet af dit byggeprojekt være omkostningseffektivt, fleksibelt og med inspirerende rum, hvor kreativiteten kan vokse. Med Peikko bliver dit byggeprojekt hurtigt, sikkert og mere effektivt – og samtidig mere bæredygtigt til fordel for de fremtidige generationer.

null null

Share