DELTABEAM SELECT – genvejen til komplekse designs

By Peikko’s blog team

June, 18, 2018

Hvad er den største udfordring i projektets startsfase? Lad mig gætte på, at det primært er en presset tidsplan. Nogle gange er den første information du får ikke fyldestgørende. Nogle gange kan de usædvanlige designs fra arkitekterne give ekstra arbejde. Lyder det bekendt?

For at hjælpe dig med disse kvaler, har vi udgivet den nye Peikko Designer® DELTABEAM® SELECT. Det er et nyt modul til vores designsoftware Peikko Designer®, og erstatter vores tidligere preselection tool DELTABEAM® Preselection software.

Med DELTEBEAM® SELECT kan du nemt finde ud af:

  • Om DELTABEAM® Slanke Dækkonstruktioner, kan bruges i dit projekt.
  • Hvor slank en dækkonstruktion du kan opnå
  • Hvad den bedst egnende DELTABEAM® er til dit projekt.

  

Dit drømmedesign er kun et par klik væk

Dit næste spørgsmål er sikkert, om det er nødvendigt at registrere sig. Og ja, det er det, men hvis du allerede bruger Peikko Designer®, kan du bruge det samme brugernavn og password for at få adgang til alle funktionenerne. Du kan gemme dine projekter og printe planer – et godt redskab når du skal præsentere dine planer til dine kollegaer, investorer, arkitekter eller myndigheder. 

Og det er selvfølgelig ganske gratis.

Det koster ikke noget når du tilmelder dig og der er heller ikke noget månedligt gebyr.

 

Eftersom DELTABEAM® SELECT er et online værktøj, er det altid opdateret og det skal ikke installeres. Du skal bare tilføje et par inputs og så er du færdig. Du får tre DELTABEAM® profil forslag og kan derefter vælge, hvilken der passer bedst til dit projekt. Ret nemt, ik’?

 Prøv DELTABEAM® SELECT – det er præcis lige så nemt som vi siger.

 

Start med at designe de slanke dækkonstruktioner med DELTABEAM SELECT!

Share