Be ready for 2019!

By Topi Paananen

January, 14, 2019

Der er sket meget hos Peikko i 2018.

Vi har har investeret massivt i vores eksisterende fabrikker, og opstartet en helt ny fabrik i Rumænien. Vi har udbredt vores eksisterende produkter til nye markeder. Vi har lanceret nyt software og nye softwareopdateringer til vores samarbejdspartnere. I år har vi lagt meget energi og tid i at supportere vores kunder! 

I år, 2019, vil vores fokus være på nye produkter, hvoraf mange vil blive præsenteret på BAU og BAUMA messerne i Munchen i løbet af foråret. Vi er meget begejsterede over vores nye innovative produkter – og hvordan de kan hjælpe dig i dit daglige design- eller byggearbejde.

Vi stræber også efter at gøre en forskel indenfor Cirkulær Økonomi i de kommende år. Vil du vide hvornår og hvordan, kan du følge os på LinkedIn.

Sidst men ikke mindst, vil det kommende år også blive et fejringens år, eftersom det allerede er 30 år siden, vi udviklede den første version af DELTABEAM®, vores kompositbjælke. Årets tema vil være THE GAME CHANGER. Udover at DELTABEAM er en game changer i byggeindustrien, vil vi fokusere på game changers indenfor branchen, rådgivere og udførende, der bruger DELTABEAM®s i deres projekter. Stay tuned – hvis du vil vide mere!

Topi Paananen

Chief Executive Officer

Peikko Group Corporation

Share