Saxo Bank, Copenhagen, Danmark

  • Anvendelsesområde:
  • Kontorbyggeri
Fuld skærm Luk Steet view

Beliggende ved en af  de smukke kanaler i Tuborg Syd nord for København, er Saxo Banks nye hovedsæde sikker på at være kvarterets blikfang, med sine buede glasfacader og skrå søjler. Peikko har med dette projekt vist, at Deltabjælken kan designes til at opfylde selv de mest spektakulære udformninger.

Saxo Bank blev grundlagt i 1992 og er i dag en dynamisk internetbank med en stærk tilstedeværelse indenfor handel på de globale kapitalmarkeder. Selvom kunderne primært møder banken i cyberspace, er hovedkvarteret af stor betydning for bankens ledelse. Til dels er det på grund af bygningens arkitektoniske kvalitet og på grund af ledelsens stærke overbevisning om, at arkitektur og design spiller en vigtig rolle, når det kommer til medarbejdernes præstationer og dedikation til virksomheden.

Peikko Danmark har leveret har leveret over 2,5 kilometer Deltabjælker til denne unikke bygning.

Læs mere down-arrow.png

We chose the DELTABEAM®s as we had noted their superior features in a previous, successful project. We are especially pleased with the excellent design of the DELTABEAM®, which makes it easy to get the concrete inside the beams.

Allan Østergaard, Project Chief, KPC-B yg

Projekt information

Enterprenør:
KPC-Byg
Arkitekt:
3XN
Leveringsår:
2006
Afleveringsår:
2008

Vi leverede følgende løsninger

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]