Munkebjerg Business Park, Odense, Danmark

  • Anvendelsesområde:
  • P-huse
  • Kontorbyggeri
Fuld skærm Luk

Munkebjerg Business Park er et topmoderne fem etagers kontorhus nær det nye OUH, Syddansk Universitet og den kommende letbane. Kontorhuset er placeret ved de store indfaldsveje ind til Odense i et attraktivt område under fortsat udvikling.

Selve ejendommen er indrettet som et flerbrugshus for alle husets brugere med fælles kantine, mødelokaler, P-kælder og tagterrasser.

Lejemålene er skræddersyede til den enkelte lejer, der har haft stor medbestemmelse. Samtidig er kontorhuset fleksibelt overfor ændrede krav og behov. Dette er blandt andet gjort muligt ved hjælp af DELTABEAM® Kompositbjælker skaber åbne og skalerbare rum, hvilket er vigtige elementer i et projekt hvor kravene til rummenes indretning dikteres af den aktuelle lejer af byggeriet.

Ingeniørvirksomheden Safe-CON har haft fokus på effektive søjlesamlinger med HPKM® Søjlesko og HPM® Ankerbolte. Disse produkter muliggør en sikker montage af betonsøjlerne, uden afstivning, under montagen samtidig med at robusthedskravene opnås via bolte og møtrikker i stedet for korrugerede rør.

I et af de stabiliserende trappetårne var kræfterne så voldsomme, at Safe-Con var nødt til at kigge i retning af et efterspændt opspændingssystem. FATBAR® 48 Højstyrkeankerbolte, med tilhørende 80 mm tykke ankerplader i henholdsvis fundamentet og toppen af de øverste betonelementer, sikrer en effektiv lastnedføring.

Afslutningsvis efterspændes FATBAR® systemet til 1000 kN pr bolt med et hydraulisk trækværktøj.

Projektet er udviklet af Barfod Group med Juul Frost som arkitekt og har lejere inde som PwC, Nykredit og Totalkredit, m.fl.

Læs mere down-arrow.png

Our engineering department has cut 4 weeks of delivery time by changing our project to FATBAR. In collaboration with our acknowledged statician, Peikko and master builder Michael Rasmussen A / S, we are proud to keep the project on track for our construction management department and of course our client Barfoed Group.

Henrik Mahler, Engineer, Safe-Con

Projekt information

Projektstørrelse:
5,300 m2
Etager:
5
Projektudvikler:
Barfoed Group
Enterprenør:
Murermester Michael Rasmussen A/S
Konstruktionsingeniør:
Safe-Con ApS
Arkitekt:
JUUL & FROST Arkitekter A/S
Elementleverandør:
Industri Beton
Leveringsår:
2019
Afleveringsår:
2020

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]