Aabenraa Sygehus, Aabenraa, Danmark

  • Anvendelsesområde:
  • Sundhed & hospitaler
Fuld skærm Luk Steet view

The expansion of the Hospital of Southern Jutland in the city of Aabenraa include emergency unit, a family/ mother/ and child center, surgical unit, intensive care unit and cardiology unit.

The location of the hospital has created a new optimal processing flow with an acute axis that provides quick access from the admission of patients to the existing operation section.

The project is based on a precise functional analysis of existing conditions in order to place the new features in an ideal layout.

Peikko delivered many DELTABEAM® Composite Beams, PETRA® Slab Hangers and PCs® Hidden Corbels for this demanding project.

Projekt information

Projektstørrelse:
24538 m2
Etager:
4
Enterprenør:
NCC Construction A/S
Konstruktionsingeniør:
Balslev A/S
Arkitekt:
Creo Arkitekter
Leveringsår:
2013
Afleveringsår:
2014

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Tel. +45 6611 1065
jonas.hog@peikko.com