Ø4_AARhus / Bassin 7, Aarhus, Danmark

  • Anvendelsesområde:
  • Boligbyggeri
  • Uddannelse & Kultur
Fuld skærm Luk

Ø4 AARhus / Bassin 7 er 254 unikke lejligheder i en 20 etagers bygning tegnet af BIG i samarbejde med Gehl Arkitekter. Et teater bliver opført som nabo til AARhus. Peikko leverer DELTABEAM® og kompositsøjler til begge projekter. 

Bygningens form udgør to store harmoniske AA’er, der som to ikoniske pyramider hilser besøgende velkommen til Aarhus. Den aftrappede form er ikke bare valgt for at skabe en smuk bygning. Den sikrer også, at alle lejligheder får en optimal kombination af sol og havudsigt fra de store terrasser og taghaver.

Ø4 AARhus er mere end bare lejligheder. Når du går ud af din dør i AARhus, vil du opleve spændende restauranter, cafeer, et lille teater, en række små badehuse, og meget andet. En ejendom hvor kunst, kultur og kreativitet spiller en central rolle.

I AARhus er der rig mulighed for at blive overrasket, forbavset, inspireret eller forelsket. Et udsigtstårn og et nyt havnebad vil som prikken over i’et blive opført i samarbejde med Aarhus Kommune efter en donation af Salling-fondene.

I sommerperioden kan du derfor bade med familien eller nyde en middag i solen på byens nye urbane havnefront. Både boliger, restauranter, teater, havnebad, badehuse og kolonihaver mv. vil blive opført samtidigt. Når du flytter ind i AARhus, flytter du derfor ind i en ny levende og magisk bydel.

Læs mere down-arrow.png

Projekt information

Projektstørrelse:
25 000 m2
Etager:
20 residential + 3 theatre floors
Projektudvikler:
Kilden & Mortensen
Enterprenør:
MT Højgaard
Konstruktionsingeniør:
MOE
Arkitekt:
BIG og Gehl Arkitekter
Elementleverandør:
MT Højgaard
Leveringsår:
2017-2018
Afleveringsår:
2018

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]