Luk

Vi holder tidsplanen

Peikko  har stor viden omkring betonsamlinger til alle former for in situ støbt beton. Vi kender, respekterer og udvikler branchens produktionsmetoder som f.eks. in situ-støbning. Den vigtigste værdi, vi kan tilføre projekter, der støbes in situ, er tid og overholdelse af aftaler. Tid er penge, og at holde tidsplanen er vejen til succes for dit projekt. Læs videre for at få mere at vide om vores tilgang til overholdelse af aftaler igennem hele dit projekt.

Symbols for Quality, Reliability and Logistics.

Kvalitet, der holder

Peikkos in situ løsninger lever ikke bare op de strengeste krav og forventninger, de øger også værdien af dit byggeprojekt. Lastoverførsel, forhindring af gennemlokning, overlapning af armering med mere – når dit byggeprojekt er designet til de kommende generationer og  skiftende vind og vejr - Peikkos løsninger holder i det lange løb.

Lær mere

Various cast-in-situ reinforcement items

Vi ved hvad vi snakker om

Hos Peikko  har vi altid tid til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit projekt. Vi yder teknisk assistance og vejleder i designprocessen, når der er brug for det. Udover vores danske team har vi vores internationale eksperter at spare med. Sidst men ikke mindst – vores  R&D afdeling arbejder konstant med at gøre byggebranchen grønnere og mere effektiv gennem forskning og udvikling.

Lær mere

Montage of Peikko's employees

Logistik, der fungerer

Peikkos in situ løsninger leveres til aftalt tid på byggepladsen med god kommunikation før, under og efter leveringen. Vi producerer vores produkter på egne fabrikker og lagerfører standardvarer tæt på vores kunder. Optimeret produktion og logistik sikrer omkostningseffektive, fleksible og hurtige leverancer af produkter i høj kvalitet selv i  en tid med globalt pres på forsyningskæderne.

Illustrative map

Tid er penge

Tid er en vigtig faktor i dit projekt, sammen med robuste løsninger og en problemfri forsyningskæde, som du kan regne med. Med Peikkos in situ løsninger bliver dit projekt færdigt til tiden, du undgår ekstra omkostninger som følge af forsinkelser og kan afslutte byggeriet til tiden.

Hourglass and text "Landing on time"

Niels Duvander

Niels Duvander

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3160 3902
[email protected]

Henrik Harder

Henrik Harder

Salgschef

Indstøbningsdele

Mob. +45 2093 4726
[email protected]

Henrik Slot

Henrik Slot

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3112 7107
[email protected]

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]