Luk

Altid tid til dig

Peikkos professionelle og dedikerede eksperter har altid tid til at hjælpe dig med, at finde de optimale løsninger til dit projekt og yde teknisk assistance og hjælp til projekteringen, når du har brug for det. Med vores mange lokale salgskontorer, forsøger vi altid at hjælpe dig på dit sprog.

Vores højtuddannede og dedikerede eksperter, arbejder hele tiden på at gøre byggebranchen grønnere og bedre gennem forskning og udvikling. Vi tror på at indsigt er nøglen og at denne indsigt skal deles. Læs videre for at lære mere om vores seneste forskning og Peikko folkene bag.

 

Peikko's personnel

Peikko Designer®

Peikko Designer® software hjælper dig med at vælge det rigtige Peikko produkt til dit projekt. Dette er Peikkos måde at hjælpe til i projekteringen. Peikko Designer® er gratis for registrerede brugere og online modulerne kan endda anvendes uden registrering.

Peikko Designer® tilbyder alt hvad du har brug for samme sted, inklusiv alle produktdetaljer, 3D modeller og ydelsesdeklarationer. På denne måde sikres det, at når det er tid til at bygge, så kan du føle dig forsikret om, at alting vil passe sammen som planlagt, med sikre samlinger, mulighed for justeringer og gentagen nøjagtighed.

Lær mere

Engineer using Peikko Designer<sup>®</sup> software

PSB® Plus – nyt produkt i in situ porteføljen

Peikko har en lang tradition for at udvikle løsninger, der gør projektering og udførelse af slanke gulvkonstruktioner sikrere og mere effektivt. En af de nyeste tilføjelser til Peikkos produktportefølje er PSB PLUS® Gennemlokningsarmering, som er en højtydende armeringsløsning til  slanke dæk, der er støbt in-situ, og som understøttes af søjler.

Systemet komplimenterer Peikkos løsninger inden for  gennemlokningssystemer ved at levere en enkel og omkostningseffektiv løsning til armering af dæk under ekstreme belastninger.

Læs mere i dette white paper af Jan Bujnak, Vice President, produktudvikling og Stefan Gavura, Product Manager og Jakub Mecar, R&D Engineer.

Læs vores white paper her

Hovedankre til træk og forskydning – Hurtig, sikker og effektiv forankring i beton

Træk og forskydningsarmering i beton er altafgørende for,  at armerede betonkonstruktioner fungerer korrekt. Forankringen af armeringsjern foretages typisk med bøjler.

PSB® Hovedankre tilbyder flere fordele end  traditionel bøjlearmering , f.eks. en reduktion af mængden af armering i beton og en nem installation. Dette white paper af R&D Engineers Martina Cesneková og Jakub Mecar omhandler PSB® Hovedankre produceret af Peikko og indeholder eksempler på anvendelse.

Læs vores white paper her

Løsninger til højhuse

Højhuse er et produkt af vores tid. Selvom højhuse spiller en vigtig rolle i det moderne samfund, er denne type konstruktioner udfordrende for alle de involverede parter.

Peikko har over 50 års erfaring med at bygge  i alle højder og kan derfor hjælpe dig med at gøre dit næste højhusprojekt mere effektivt at bygge og drive. I dette white paper gennemgås best practice for Peikkos produkter og løsninger i højhuse verden over.

Læs vores white paper her

WELDA® Svejseplader – øget bæreevne med reduceret armering

Peikko har i den seneste tid investeret i omfattende forskning med fokus på at øge ydeevnen for WELDA® Svejseplader med reduceret tillægsarmering. Den traditionelle antagelse siger, at i forbindelse med vekselvirkningen mellem forskydnings- og trækkræfter er det enten betonens eller stålets bæreevne, der er dimensionsgivende. 

I dette white paper af Jan Bujnak, Vice President, produktudvikling, Jakub Mecar, R&D Engineer og Pekka Paavola, Product Manager præsenteres en ny analytisk tilgang. Ved anvendelse af denne tilgang reduceres den tid, der bruges på at designe og installere tillægsarmering, markant.

Læs vores white paper her

Niels Duvander

Niels Duvander

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3160 3902
[email protected]

Henrik Harder

Henrik Harder

Salgschef

Indstøbningsdele

Mob. +45 2093 4726
[email protected]

Henrik Slot

Henrik Slot

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3112 7107
[email protected]

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]