Luk

Kvalitet, der er langtidsholdbar

Peikkos robuste og standardiserede in situ løsninger overholder tidsplanen og øger værdien af dit projekt. Hvad enten det gælder lastoverførsel, forhindring af gennemlokning, overlapning af armering med mere – Kan du stole på Peikkos løsninger i det lange løb. Vores produktportefølje er fyldt med kvalitetsløsninger, der ankommer rettidigt på byggepladsen, så de er klar til at blive støbt ind ifølge planen.

WELDA® Svejseplader

WELDA® Svejseplader er CE-mærkede og alsidige til at overføre laster til beton fra andre konstruktioner via en svejst forbindelse. Hovedankrene, som er påsvejst stålpladen, er optimeret for nem installation ind i mellem betonkonstruktionens armering.

Svejsepladernes hovedankrene fåes i tre forskellinge længder, så man undgår suppleringsarmering og kollision med konstruktionens armering. WELDA® Svejseplader er designet til at passe i slanke konstruktioner såsom vægge eller dæk, men kan også anvendes i bjælker eller søjler. Ydermere kan alle WELDA® Svejseplader tilpasses efter ønske.

Lær mere

EBEA® Kuldebrobrydere

EBEA® Kuldebrobrydere er en kraftoverførende løsning til termisk isolering og fastgørelse af udkragede og understøttede altaner til byggeriets bagmur. EBEA® sikrer at varmetabet mellem den varme og den kolde bygningsdel minimeres.

EBEA® Kuldebrobrydere minimerer varmetab, reducerer støj og forebygger synlige og konstruktionsmæssige fejl i betonkonstruktioner. EBEA® systemet er utroligt alsidigt med mange forskellige typer at vælge i mellem. Med det brede udvalg kan du nemt finde den optimale løsning til at overføre alle tværgående- og horisontale kræfter og momenter sikkert til betonen.

Lær mere

ARBOX® Strittekasser

ARBOX® Strittekasser skaber robuste samlinger i betonelementer og in situ konstruktioner. ARBOX® kan fastgøres til forskallingen uden at ødelægge eller lave andre indgreb i den.

Sammen med ARBOX® Plus og ARBOX® Strong er ARBOX® Strittekasser optimale til en lang række af konstruktionssamlinger såsom væg-til-væg, søjle-til-væg og væg-til-dæk. De bukkede armeringsbøjler i ARBOX® er placeret i en galvaniseret stålkasse, som muliggør hurtig udførelse af konstruktionssamlinger i såvel in-situ som præfabrikerede beton konstruktioner.

Lær mere

MODIX® Armeringskoblinger

MODIX® Armeringskoblinger er designet til at være det sikreste og mest fleksible system på markedet. Det unikke visuelle kvalitetssystem gør det nemt og sikkert at kontrollere, at alle koblinger er korrekt tilspændt i modsætning til andre systemer hvor momentnøgle skal anvendes.

MODIX® Armeringskoblinger med påklemt ribbestål benyttes til samlinger mellem in situ-støbninger og præfabrikerede betonkonstruktioner. MODIX® består af hun- og hankoblinger med metrisk gevind og tilhørende ribbestål, som Peikko klemmer fast på ribbestålet efter kundens specifikationer. Standardkoblingerne SMA og SMB gør det muligt at samle alle ribbestål fra Ø10 til Ø40 mm.

Lær mere

PSB® Gennemlokningsarmering og PSB® Forskydningsarmering

PSB® Gennemlokningsarmering og PSB® Forskydningsarmering er ETA-godkendte systemer, som giver markedets højeste bæreevner. PSB® gennemloknings- og forskydningsarmering er enkle og pålidelige løsninger mod gennemloknings- eller forskydningsbrud i plader, fundamenter, vægge og bjælker ved at øge deres bæreevne.

PSB® Gennemlokningsarmering er anvendeligt i en lang række konstruktioner. Elementerne produceres individuelt i henhold til de aktuelle krav i projektet. PSB® Gennemlokningsarmering integreres nemt og fuldt i betonkonstruktionen og er derfor ideelt i etageadskillelser eller bundplader, hvor en plan underside uden fortykninger ønskes.

Lær mere

STRIFF® Tværkraftdorne

STRIFF® Tværkraftdorne sikrer at udvidelse og sammentrækning af sammenhængende betonkonstruktioner, kan ske uden skader til følge. STRIFF® Tværkraftdorne er tilgængelige i to størrelser: STRIFF® 43 og STRIFF® 51.

STRIFF® Tværkraftdorne tillader bevægelse i betonkonstruktioner i tvær- og / eller længderetningen af dilatationsfugerne og sikrer, at konstruktionerne kan arbejde frit og undgå skader eller brud. På samme tid forhindrer STRIFF® bevægelse af ​​betonkonstruktionerne i lodret retning ved at fiksere bygningsdelene i det samme vandrette niveau.

Lær mere

Niels Duvander

Niels Duvander

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3160 3902
[email protected]

Henrik Harder

Henrik Harder

Salgschef

Indstøbningsdele

Mob. +45 2093 4726
[email protected]

Henrik Slot

Henrik Slot

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3112 7107
[email protected]

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]