Reduceret miljøaftryk med DELTABEAM® Green

By Peikko's blog team

March, 26, 2020

DELTABEAM® Green er den nye bæredygtige version af vores innovative DELTABEAM® Kompositbjælke. DELTABEAM® Green skaber værdi for alle, der er involveret både før, under og efter byggeprocessen.

Hos Peikko tager vi bæredygtighed alvorligt. Vi udfordrer os selv konstant og vil gerne sætte nye standarder for hele byggebranchen. Vores R&D-afdeling arbejder hårdt for at kunne lancere bedre og grønnere produkter på markedet. Vi er stolte af at kunne begynde det nye årti med at introducere DELTABEAM® Green i vores produktsortiment. DELTABEAM® Green fås nu i Norden og lanceres andre steder i Europa på et senere tidspunkt.

 

DELTABEAM® har sat standarden i 30 år

Vores DELTABEAM® Kompositbjælke har siden den kom på markedet i 1989 slået sit navn fast globalt som førstevalg for både designere og entreprenører. DELTABEAM® muliggør fleksible og åbne rum, slanke dækkonstruktioner og muligheden for at lave ændringer  i en hvilken som helst fase af bygningens livscyklus. Sammenlignet med traditionelle løsninger, optimeres materialeforbruget ved anvendelse af kompositteknologi. Derudover er HVAC-installationer enkelt med DELTABEAM® og den integrerede brandsikring reducerer arbejdstid på byggepladsen.

 

DELTABEAM® Green skubber grænserne mod en grønnere verden

Sammenlignet med standardproduktet DELTABEAM®, der allerede er et bæredygtigt produkt, tilfører DELTABEAM® Green endnu mere værdi til et bæredygtigt og moderne byggeri. DELTABEAM® Green produceres med mere end 90% genbrugsmateriale, og ved hjælp af vedvarende energi. Omhyggeligt og præcist ingeniørarbejde betyder, at der benyttes færre materialer i produktionen af en DELTABEAM® Green sammenlignet med traditionelle stålkonstruktioner. Herudover er transporten i forbindelse med DELTABEAM® Green organiseret på en miljøvenlig facon i hele Norden.

 

Frihed, pålidelighed og bæredygtighed hele vejen rundt med DELTABEAM® Green

Fordelene ved at vælge DELTABEAM® eller DELTABEAM® Green er mange. Det er et holdbart og pålideligt produkt, der er velegnet til alle typer etagebyggerier, og det fungerer sammen med alle dæk- og søjletyper. Produktet giver stor arkitektonisk frihed til at designe rum med forskellig funktionalitet. Både DELTABEAM® og DELTABEAM® Green er nemme og hurtige at installere med et lille mandskab og kræver ganske lidt eller ingen afstivning.

Den merværdi, du får, når du vælger den nye og forbedrede DELTABEAM® Green, er et bæredygtigt design hele vejen rundt.Omfattende materialer, produktion,certificeringer og transport . Det er den moderne måde at bygge på, og med Peikkos DELTABEAM® Green går du ikke kun hele vejen, men også den ekstra mil.

 

Share