Peikkos White Paper viser vejen mod grønnere bygninger

By Peikko's blog team

September, 29, 2020

I vores nyeste White Paper viser vi, at en bygnings miljøpåvirkning kan reduceres betydeligt.

Vores White Paper indleder med en beskrivelse af de udfordringer, som byggebranchen står over for. Disse omfatter kravene om stigende urbanisering på verdensplan samt behovet for at skabe både økonomiske og bæredygtige løsninger – især fordi byggebranchen stadig producerer mere end 30% af de globale CO2-udslip.

DELTABEAM® Kompositbjælker har flere bæredygtige egenskaber: de reducerer bygningens højde og vægt, og derved mængden af anvendt byggemateriale; reducerer trafikken på pladsen; let installation af bygningssystemer; reducerer bygningers energiforbrug i hele den driftsmæssige levetid.

Vores nyhed DELTABEAM® Green er endnu mere bæredygtig, eftersom den er fremstillet af 90 % genanvendt stål, produceret ved hjælp af vedvarende energi og leveret med miljøvenlig transport. Miljøpåvirkningen eftervises i Miljøvaredeklarationen, EPD, og projektspecifikke udregninger på CO2-udslippet beregnes ud fra dette certifikat.

Forskning viser, at ved brug af DELTABEAM® Green udledes 64% mindre CO2 end standard forspændte betonbjælker, og 50% mindre end DELTABEAM®.

Peikko har udviklet et beregningsværktøj, der kan beregne CO2-udslippet af bjælker i opstarten af et projekt.

Vores White Paper konkluderer, at slanke dækkonstruktioner i væsentlig grad reducerer konstruktions- og driftsmæssige miljøpåvirkninger i store bygninger, og at DELTABEAM® Green tager den skridtet videre mod et bæredygtigt byggeri.

Læs vores White Paper: DELTABEAM® Slim Floor Structures to lighten a building’s environmental footprint

Share