Ny bog fra Peikko: Bolted Connections in Precast Concrete Structures

March, 17, 2022

Vil du gerne blive klogere på innovative løsninger til armerede betonkonstruktioner?  Så er det nu muligt at bestille vores tekniske håndbøger.

Hos Peikko ønsker vi at gøre byggeriet hurtigere, sikrere og mere effektivt. Det mål, opnås ikke kun gennem fremstilling af produkter. Det kræver også omfattende forskning og produktudvikling og på baggrund af det, har vi udarbejdet tekniske håndbøger, der belyser den nyeste viden på området.

Vores seneste publikation “Peikko Bolted Connections in precast structures” er en opslagsbog, som giver dig solid teknisk baggrundsinformation om hele spektret indenfor boltede samlinger til præfabrikeret byggeri og overfører viden til praktisk design og konstruktion.

Boltede samlinger som ankerbolte, søjlesko og bjælkesko, blev udviklet af Peikko for mere end 30 år siden for at opnå omkostningseffektive, momentstive og robuste samlinger mellem præfabrikerede betonelementer.

Boltede samlinger har mange konkurrencemæssige fordele, herunder hurtig udførelse, lave tolerancer, høj brandmodstandsevne og høj kvalitet.  Anvendelsen af boltede samlinger mellem præfabrikerede betonelementer er en hurtig og sikker måde at montere på og samtidig økonomisk. Udviklingen og forbedringen af Peikkos boltede samlinger, såvel som evalueringen af forskellige eksperimentelle og teoretiske forsøg, præsenteres i detaljer i denne bog.

Hovedankre, som vi kender i PSB® Gennemlokningsarmering, er et af de mest effektive systemer til at forstærke et betondæk, så der ikke opstår gennemlokningsbrud.

Hovedankrene bruges oftest til at forstærke etageadskillelser, terrændæk og punktfundamenter. Denne forstærkningsmetode er efterhånden blevet en standard i det centrale Europa over de sidste 20 år, men vinder også frem i Danmark. Intentionen med Peikkos bog ” Double headed anchors as punching shear reinforcement - Explanations and guidance on design and construction” er at levere en solid teknisk pakke af information der omhandler gennemlokningsarmering.

Vi har også et begrænset oplæg af håndbogen omkring DELTABEAM® ”Behaviour and Design of Steel-concrete Composite Structures” fra 2017, der oprindeligt blev udgivet af den finske Beton forening og det finske Stålinstitut. Bogen beskriver virkemåde og design af stål-beton kompositkonstruktioner og den seneste udvikling i branchen.

Du kan bestille bøgerne ved at tage fat i enten Niels Duvander på [email protected] eller Henrik Harder på [email protected].

Vi håber, at du vil få nytte af at læse vores bøger og kan finde inspiration til dit daglige arbejde.

Lisa Nielsen

Salgs- og marketingkoordinator

Peikko Danmark ApS

Share
Comments Write a comment
Fill out this field
Invalid email address
Fill out this field
Post
No comments yet
See all articles