Find ud af hvad der gør Peikko til en unik arbejdsplads

Peikko er en familieejet virksomhed der blev grundlagt i 1965 med hovedkontor i Lahti, Finland. Vi har 2.000 ansatte på verdensplan. Vores kunder bliver serviceret af vores salgskontorer i mere end 30 lande og af certificerede fabrikker i 12 lande.

Hos Peikko er vi dedikerede til at gøre vores kunders byggeprocess hurtigere, sikrere og mere effektiv. Vi er førende global leverandør af slanke dækkonstruktioner samt samlingsdetaljer til præfabrikerede og insitu støbte elementer.

Vores mål er at servicere dig lokalt med førende løsninger, når det gælder kvalitet, sikkerhed og innovation. Peikko har fokus på regelmæssigt at introducere nye, gennemtestede og innovative løsninger. Derfor er vores investeringer indenfor R&D blandt branchens højeste.

 

Hvad laver vi?

Vi arbejder for at gøre vores kunders byggeproces hurtigere, sikrere og mere effektiv

Vi har et åbent og venligt arbejdsmiljø hos Peikko. Vi værdsatter vores multikulturelle miljø, som gør at vi samarbejder på kryds og tværs af lande og finder frem til de bedste løsninger

Vi har en flad organisationsstruktur og en hurtig beslutningsproces. Alle bliver hørt hvis de har noget at sige og det er en stor fordel

Vi opfordrer vores ansatte til at tage initiativer og at stræbe efter bedre resultater i alt vi gør

Vi har lokale salgskontorer og produktionsenheder i mere end 30 lande. Vi kender markedet og vores kunders behov.

Det vi tror på

Vi er en virksomhed, der bygger på nordiske værdier og etik og vi brænder for at motivere vores medarbejdere til at være pionerer. Vores stærke virksomhedsværdier guider os i vores daglige arbejde og praksis.

Imødekommer kundernes behov

Imødekommer kundernes behov

Vi imødekommer vores kunders behov og gør altid vores bedste for at finde den rette løsning til dem.

Respekterer og nærer tillid til hinanden

Respekterer og nærer tillid til hinanden

Vi respekterer og har tillid til hinanden og skaber i fællesskab en åben og inspirerende atmosfære. Både vores medarbejdere og vores produkter er kendte for at være pålidelige.

Bestræber os på hver dag at være bedre end i går

Bestræber os på hver dag at være bedre end i går

At levere værdi til vores kunder er det, der får os til hver dag at stræbe efter at være bedre end i går.

Profitabel vækst

Profitabel vækst

Kun profitable virksomheder har en lys fremtid. Vores mål er at vækste og være profitable inden for alle områder af vores forretning i dag, i morgen og i fremtiden.

Vores adfærdskodeks

Peikko driver virksomhed på en etisk og bæredygtig måde. Vores adfærdskodeks fungerer som retningslinjer, der hjælper med at træffe de rigtige beslutninger og giver os nogle fælles retningslinjer for fremtidige beslutninger.

Det giver ikke kun vores medarbejdere, men også andre interessenter et indblik i vores virksomhedskultur, de forretningspraksisser vi følger, vi accepterer, samt vores overholdelse af love, standarder og reguleringer.

Vores ansatte hos Peikko

Peikko har 2.000 ansatte på verdensplan. En trediedel er funktionærer og totrediedele arbejder på vores fabrikker. Vi har folk fra mere end 40 forskellige nationaliteter i vores Peikko-familie.

Vi har yderst erfarne folk i vores Tekniske Salg & Support; 10 PhD'er og mere end 170 ingeniører, der altid er klar til at hjælpe vores kunder.

Et røgfrit arbejdsmiljø

Peikko agerer altid som en ansvarlig og respektfuld arbejdsgiver. Vi bekymrer os om vores ansattes helbred og trivsel. Derfor er vi en røgfri arbejdsplads. 

Peikko i tal

Familieejet siden
Familieejet siden

1965

Certificeret produktion i
Certificeret produktion i

12 lande

Lokalt salg i
Lokalt salg i

33 lande

Globalt over
Globalt over

2.000 ansatte

Omsætning på EUR
Omsætning på EUR

262 mio. EUR

peikko map

Vi kan tilbyde

Karriereudvikling og internatinale stillinger

Vi ved, at succes og vækst i virksomheden kun kan opnås med motiverede og engagerede medarbejdere.

For at udnytte alle de menneskelige ressourcer vi har i Peikko og for at give vores ansatte muligheden for at udvikle deres karriere, tilbyder vi internationale jobmuligheder til vores nuværende medarbejdere.

Træning og

Vi sørger for onboarding programmer til alle vores nye ansatte, det hjælper til en hurtigere integration.

Vores ansattes udvikling, både professionelt og personligt, er vigtig for os. Vi tilbyder forskellige trænings- og udviklingsprogrammer tilpasset den enkeltes behov.

Fordele

Alle ansatte hos Peikko er en del af vores bonus- og  motivationssystem.

Vil du gerne vide mere?

Lær mere om hvem vi er og hvor vi er op vej hen, ved at se denne video om Peikkos historie.