Find ud af hvad der gør Peikko til en unik arbejdsplads

Peikko er en familieejet virksomhed der blev grundlagt i 1965 med hovedkontor i Lahti, Finland. Vi har 2.000 ansatte på verdensplan. Vores kunder bliver serviceret af vores salgskontorer i mere end 30 lande og af certificerede fabrikker i 12 lande.

Hos Peikko er vi dedikerede til at gøre vores kunders byggeprocess hurtigere, sikrere og mere effektiv. Vi er førende global leverandør af slanke dækkonstruktioner samt samlingsdetaljer til præfabrikerede og insitu støbte elementer.

Vores mål er at servicere dig lokalt med førende løsninger, når det gælder kvalitet, sikkerhed og innovation. Peikko har fokus på regelmæssigt at introducere nye, gennemtestede og innovative løsninger. Derfor er vores investeringer indenfor R&D blandt branchens højeste.

 

Hvad laver vi?

Vi arbejder for at gøre vores kunders byggeproces hurtigere, sikrere og mere effektiv

Vi har et åbent og venligt arbejdsmiljø hos Peikko. Vi værdsatter vores multikulturelle miljø, som gør at vi samarbejder på kryds og tværs af lande og finder frem til de bedste løsninger

Vi har en flad organisationsstruktur og en hurtig beslutningsproces. Alle bliver hørt hvis de har noget at sige og det er en stor fordel

Vi opfordrer vores ansatte til at tage initiativer og at stræbe efter bedre resultater i alt vi gør

Vi har lokale salgskontorer og produktionsenheder i mere end 30 lande. Vi kender markedet og vores kunders behov.

Vi tror på

Vi er en virksomhed med nordiske værdier og er passionerede omkring at inspirere vores ansatte til at være forerunners. Vores stærke virksomhedskultur er en rettesnor i vores måde at arbejde på - hver dag!

Imødekomme kundernes behov

Imødekomme kundernes behov

Vi gør alt, hvad vi kan for at møde og gerne overgå vores kunders forventninger og for at finde de helt rigtige produkter til dem. 

Gensidig respekt og tillid

Gensidig respekt og tillid

Vi respekterer og stoler på hinanden og sammen skaber vi et åbent og inspirerende arbejdsmiljø. Tillid til vores ansatte og vores produkter er afgørende for os.

Vi vil være endnu bedre i dag end i går

Vi vil være endnu bedre i dag end i går

Vi vil gerne levere værdi til vores kunder og prøver hele tiden på at overgå deres forventninger.  Vi vil være endnu bedre i dag end i går!

Rentabel vækst

Rentabel vækst

Kun virksomheder som tjener penge har en fremtid. Vores mål er at vokse og forblive profitable i alle vores forretningsområder. Det gælder både nu og i fremtiden.

Peikko ønsker at drive forretning på en etisk og bæredygtig måde. Vores ’Code of Conduct’ giver os fælles retningslinjer for fremtidige beslutninger. Ud over vores medarbejdere, giver den også andre interessenter et perspektiv om vores virksomhedskultur, vores acceptable forretningspraksis og vores overholdelse af love, standarder og regler.

Vores ansatte hos Peikko

Peikko har 2.000 ansatte på verdensplan. En trediedel er funktionærer og totrediedele arbejder på vores fabrikker. Vi har folk fra mere end 40 forskellige nationaliteter i vores Peikko-familie.

Vi har yderst erfarne folk i vores Tekniske Salg & Support; 10 PhD'er og mere end 170 ingeniører, der altid er klar til at hjælpe vores kunder.

Et røgfrit arbejdsmiljø

Peikko agerer altid som en ansvarlig og respektfuld arbejdsgiver. Vi bekymrer os om vores ansattes helbred og trivsel. Derfor er vi en røgfri arbejdsplads. 

Peikko gennem tiden

Siden
Siden

1965

Produktion i
Produktion i

12 lande

Lokalt salg i
Lokalt salg i

33 lande

Globalt
Globalt

2.000 ansatte

Omsætning
Omsætning

314 mio. EUR

peikko map

Vi kan tilbyde

Karriereudvikling og internatinale stillinger

Vi ved, at succes og vækst i virksomheden kun kan opnås med motiverede og engagerede medarbejdere.

For at udnytte alle de menneskelige ressourcer vi har i Peikko og for at give vores ansatte muligheden for at udvikle deres karriere, tilbyder vi internationale jobmuligheder til vores nuværende medarbejdere.

Træning og

Vi sørger for onboarding programmer til alle vores nye ansatte, det hjælper til en hurtigere integration.

Vores ansattes udvikling, både professionelt og personligt, er vigtig for os. Vi tilbyder forskellige trænings- og udviklingsprogrammer tilpasset den enkeltes behov.

Fordele

Alle ansatte hos Peikko er en del af vores bonus- og  motivationssystem.

Vil du gerne vide mere?

Lær mere om hvem vi er og hvor vi er op vej hen, ved at se denne video om Peikkos historie.