DELTABEAM®s ydeevne under ekstreme forhold er afdækket i ny White Paper

By Peikko's blog team

May, 25, 2020

Peikkos nye White Paper, Ductility Project, DELTABEAM® Slim Floor System, viser testresultater  af systemets høje ydeevne under ekstreme forhold, såsom jordskælv og bortfald af søjler.

For at vurdere DELTABEAM®'s nedbøjning i positivt moment, blev 13 bjælker med forskellige geometri- og armeringsforhold testet på Institute of Steel Structures ved Det Nationale Tekniske Universitet i Athen.

Testene viste at DELTABEAM®, kombineret med den rette armering kan bruges som et duktilt og fleksibelt bærende element på grund af sin høje vridningskapacitet og evne til at modstå store deformationer uden at miste sin bæreevne.

Under testforløbet og på trods af de store udbøjninger, bibeholdt de testede DELTABEAM®s deres geometri uden afskalling af beton og foldning af stålplader, armeringsjern og andre komponenter.

Duktilitets Projektet involverer også test af DELTABEAM®'s udbøjning under negativt moment og design af en bjælke-til-søjle forbindelse med høj momentbæreevne.  

Denne forskning vil øge Peikkos ekspertise indenfor design af bjælker i ekstreme lasttilfælde.        

Peikko lover en hurtigere, sikrere og mere effektiv måde at designe og bygge på, som inkluderer førende teknisk forskning indenfor byggebranchen. Dette er et af mange projekter, der har til formål at give nuværende og fremtidige kunder sikre, duktile, robuste og økonomiske løsninger.          

Foruden de seneste duktilitetstest og denne White Paper har Peikko også planer om at offentliggøre designværktøjer og tekniske dokumenter i forbindelse med projektet.

Læs vores White Paper: Ductility Project, DELTABEAM® Slim Floor System

 

Simo Peltonen
Senior R&D Manager,
Peikko Group Corporation

Panagiotis Kyriakopoulos
R&D Engineer,
Peikko Group Corporation

Share