Luk

Frihed til at designe og dimensionere

Baseret på succesen med vores boltede søjlesamlinger, udviklede vi Peikko Designer® software, for at give vores kunder friheden til at designe.

Peikko Designer® har samlet alt du skal bruge ét sted, inklusive produktdetaljer, 3D-modeller og ydeevnespecifikationer. På denne måde sikres, at alt passer sammen - at samlingerne er sikre og robuste, er fleksible og dermed er af en høj kvalitet - præcist som du planlagde.

Elementfabrikker

Peikkos søjlesko gør også en forskel på elementfabrikkerne. Vores pionerarbejde gjorde det muligt at designe og fremstille søjler ved brug af højere betonstyrker og slankere tværsnit, og at producere elementer med præcise og standardiserede dimensioner. I de sidste 30 år, har betonelementer løbende forbedret og udviklet sig og Peikkos boltede samlinger er en af grundene

Entreprenører

Boltede søjlesamlinger er mere end bare hastighed og brugervenlighed. Det er også højere præcision og et slutresultat i en højere kvalitet. Takket være bedre tolerancer, kan entreprenøren være sikker på, at de samlinger de laver er sikre og pålidelige, og at alting passer nøjagtigt sammen som planlagt af arkitekten og rådgiveren.

Referencer

Med mere end 30 år på bagen og 130.000 projekter, har Peikkos boltede søjlesamlinger vist, at de er pålidelige og sikre. Tag et kig på vores referenceprojekter i både Danmark og resten af verden.

Henrik Harder

Henrik Harder

Salgschef

Indstøbningsdele

Mob. +45 2093 4726
[email protected]

Niels Duvander

Niels Duvander

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3160 3902
[email protected]

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]