30 års jubilæum for boltede søjlesamlinger

I de sidste 30 år har Peikkos boltede søjlesamlinger defineret udviklingen inden for effektiv samling og montage af betonsøjler. Peikkos R&D afdeling var de første til at spørge: ”Hvad nu hvis vi bruger boltede samlinger i stedet for korrugerede rør?” Og sådan startede det hele. Nu er Peikko og deres boltede søjlesamlinger en velkendt løsning i branchen – hvis du vil hurtigt, sikkert og effektivt i mål - do it the Peikko Way.

We can do it the old way. Or we can do it the Peikko way.

Peikkos boltede søjlesamlinger

Peikkos boltede søjlesamlinger gør livet nemmere for vores kunder. Lige fra en hurtigere og sikrere søjlemontage til præfabrikerede søjler af en højere kvalitet – de gør totaloplevelsen bedre.

Læs mere

Historien bag boltede søjlesamlinger

Find ud af hvordan Peikko har gjort boltede søjlesamlinger til en succes over hele verden. Denne korte historie fremhæver deres indvirkning på branchen og nogle af milepælene undervejs.

Læs mere

Frihed til at designe og referencer

Se eksempler på hvordan du kan bruge vores boltede samlinger. Sammen med Peikko Designer® og vores andre softwareværktøjer giver de dig friheden til at skabe en mere elegant og fantasifuld arkitektur.

Læs mere

BOLDA® - fremtidens boltede søjlesamling

Vi introducerer vores nyeste produkt: BOLDA® vores mest avancerede søjlesko til dato. Med et stærkere design og en mere kompakt og let konstruktion, er Peikko endnu engang frontløber i udviklingen af boltede søjlesamlinger.

Læs mere

Cirkulær Økonomi

Lær hvordan søjlesamlinger muliggør cirkulær økonomi i byggeindustrien. Nu kan selv præfabrikerede betonsøjler genanvendes.  

Læs mere

Henrik Harder

Henrik Harder

Salgschef

Indstøbningsdele

Mob. +45 2093 4726
[email protected]

Niels Duvander

Niels Duvander

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3160 3902
[email protected]

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]