Luk

Cirkulære og bæredygtige løsninger

For at opnå en succesfuld cirkulær økonomi i byggebranchen er der behov for produkter, der kan genanvendes i stedet for at blive bortskaffet som affald.

Endnu engang er Peikko frontløber.  Boltede søjlesamlinger er den ideelle måde at gøre betonelementer genanvendelige på. Du kan bolte dem og opnå en holdbar konstruktion, eller skille dem ad igen for at genanvende søjler og bjælker i nye bygninger. Klar til brug i dag og til genbrug i fremtiden.

Forskning for en mere cirkulær fremtid

Hos Peikko har vi i flere år arbejdet hen i mod at udvikle en fuldt cirkulær produktportefølje. Vores tests har vist, at søjler med boltede søjlesamlinger kan genbruges, selv med de nuværende sammenstøbningsmetoder.

Vi er også en del af banebrydende cirkulære byggeprojekter med betonelementer der kan samles, skilles ad og samles igen, og stadigvæk bevare deres brugbarhed, styrke og værdi. Et godt eksempel er Circle House projektet i Lisbjerg, nær Århus. Dette er Danmarks første cirkulære almene boligbyggeri og indeholder 60 lejligheder, som er designet til at kunne adskilles og genanvendes. Projektet forventes færdigt i 2023.

Banebrydende projekter

Udviklingen af Circular Apartments i Amsterdam er et andet eksempel på Peikkos banebrydende engagement i cirkulært design.

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]

Henrik Harder

Henrik Harder

Salgschef

Indstøbningsdele

Mob. +45 2093 4726
[email protected]

Niels Duvander

Niels Duvander

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3160 3902
[email protected]