Luk

Hurtigere og mere effektiv

Peikkos boltede søjlesamlinger sparer dig tid, penge og beton – det er grunden, til deres succes de sidste 30 år! Montering af en søjle er mærkbart hurtigere med søjlesko.  Vi har set kunder installere søjler på kun 6 minutter. Faktisk, er de til gavn for hele byggepladsen. Så snart møtrikken er spændt, står søjlen selv. Dette eliminerer behovet for rørstøtter, reducerer krantiden og giver mere plads på byggepladsen.

Et komplet system

En anden ting, vores kunder sætter pris på, er at boltede søjlesamlinger giver dem et komplet system. For entreprenøren og bygherren betyder det, at alt forløber nemt og problemfrit. For rådgiveren betyder det, at de kan designe med samlinger, der er stærkere og stivere og opnå et slankere søjletværsnit med bedre tolerancer. Og takket være vores ankerbolte og montageskabeloner, kan montørerne være sikre på, at deres søjler stemmer overens med ankerboltene i fundamentet, præcis som planlagt.

Systemdele

Boltede samlinger til søjler, vægge og bjælker

Peikkos boltede samlinger er mere end bare en almindelig samling – det er en bedre måde at bygge på. De er et komplet system, der skaber stærke, robuste samlinger mellem søjler, vægge og bjælker.

BOLDA® Søjlesko

BOLDA® er vores nye og mest avancerede søjlesko. Den er stærkere, mere kompakt og er udviklet til kraftigere betonstyrker, slankere tværsnit og højere laster. Vi har testet den under ekstreme forhold, hvor den har vist sit værd. Endnu engang har Peikko, vist at vi er frontløbere

 

HPKM® Søjlesko

Dette er søjleskoen der ændrede alt – den er produceret i højstyrkestål i et kompakt og brugervenligt design. HPKM® Søjlesko, som er støbt ind i søjlen, giver dig en sikker samling, så snart møtrikkerne er spændt. Der er derfor ikke behov for afstivning under montagen og du undgår samtidig de korrugerede rør.

BECO® Bjælkesko

Vi udviklede også boltede samlinger til bjælker! BECO® Bjælkesko er førende når det kommer til momentstive rammekonstruktioner, så du effektivt kan forbinde præfabrikerede betonbjælker og søjler med hinanden.

SUMO® Vægsko

Vi tilbyder også boltede samlinger til vægelementer! Vores SUMO® Vægsko gør det muligt at lave boltede trækforbindelser mellem vægelementer, og de er lige effektive i vandrette og lodrette samlinger. De er en ideel løsning i mange sammenhænge lige fra fabrikshaller til boligbyggeri og erstatter samtidig de korrugerede rør.

 

Henrik Harder

Henrik Harder

Salgschef

Indstøbningsdele

Mob. +45 2093 4726
[email protected]

Niels Duvander

Niels Duvander

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3160 3902
[email protected]

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]