Luk

BOLDA® - Fremtidens boltede søjlesamling

For 30 år siden opfandt vi en stærk og kompakt løsning, der gjorde montage af søjler hurtigere, sikrere og mere effektiv. Og nu har vi gjort det igen med et stærkere, mere kompakt og endnu bedre design.

Vi udviklede BOLDA® for at imødekomme kravene i dagens- og morgendagens præfabrikerede betonelementkonstruktioner. BOLDA® er fremtidens boltede søjlesamling. Endnu engang viser Peikko sin position som frontløber.

Byg slankere og stærkere

Med BOLDA® Søjlesko introducerer vi et nyt niveau, når det kommer til bærerevner for søjlesko - og endda i et endnu mere kompakt design. Hvorfor kunne man spørge? For at vores kunder kan bruge og udnytte en højere betonstyrke og dermed opnå et reduceret søjletværsnit, selv ved højere laster. Det betyder at du kan bygge højere, større bygninger og samtidig gøre det hurtigere.

Dette er muligt med BOLDA®. Og det er muligt at gøre gentagne gange på en sikker og robust måde. Med BOLDA® kan du opnå et 24% slankere søjletværsnit, og derved reducere materialeforbruget og skabe flere kvadratmeter i det færdige byggeri. Håndteringen på elementfabrikken er også nemmere.

Pålidelig

BOLDA® er den eneste ETA-vurderede boltede søjlesamling til høje belastninger i verden. Og hvis du kender Peikko, så ved du, at vi har gennemtestet indtil vi var sikre på, at den var både sikker og velafprøvet.

Vi har testet ud i ekstremerne. Vi har testet lige til bristepunktet for at demonstrere dens egenskaber. Vi har brændt søjler for at sikre os, at den er robust. BOLDA® klarede alle test og viste sit værd.

BOLDA® er fremtidens boltede søjlesamling.

Systemdele

Boltede samlinger til søjler, vægge og bjælker

Peikkos boltede samlinger er mere end bare en almindelig samling – det er en bedre måde at bygge på. De er et komplet system, der skaber stærke, robuste samlinger mellem søjler, vægge og bjælker.

BOLDA® Søjlesko

BOLDA® er vores nye og mest avancerede søjlesko. Den er stærkere, mere kompakt og er udviklet til kraftigere betonstyrker, slankere tværsnit og højere laster. Vi har testet den under ekstreme forhold, hvor den har vist sit værd. Endnu engang har Peikko, vist at vi er frontløbere

 

HPKM® Søjlesko

Dette er søjleskoen der ændrede alt – den er produceret i højstyrkestål i et kompakt og brugervenligt design. HPKM® Søjlesko, som er støbt ind i søjlen, giver dig en sikker samling, så snart møtrikkerne er spændt. Der er derfor ikke behov for afstivning under montagen og du undgår samtidig de korrugerede rør.

BECO® Bjælkesko

Vi udviklede også boltede samlinger til bjælker! BECO® Bjælkesko er førende når det kommer til momentstive rammekonstruktioner, så du effektivt kan forbinde præfabrikerede betonbjælker og søjler med hinanden.

SUMO® Vægsko

Vi tilbyder også boltede samlinger til vægelementer! Vores SUMO® Vægsko gør det muligt at lave boltede trækforbindelser mellem vægelementer, og de er lige effektive i vandrette og lodrette samlinger. De er en ideel løsning i mange sammenhænge lige fra fabrikshaller til boligbyggeri og erstatter samtidig de korrugerede rør.

 

Henrik Harder

Henrik Harder

Salgschef

Indstøbningsdele

Mob. +45 2093 4726
[email protected]

Niels Duvander

Niels Duvander

Salgsingeniør

Indstøbningsdele

Mob. +45 3160 3902
[email protected]

Jonas Høg

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Mob. +45 5120 5658
[email protected]