Søjlesamlinger

Vælg og beregn den rette Peikko søjlesko- og ankerbolt kombination til din præfabrikerede søjlesamling eller de rette Peikko ankerbolte til samling mellem stålsøjle og fundament.

Modulet til søjlesamlinger beregner kapaciteterne af boltede søjlesamlinger i forskellige lastsituationer. Målet er at løse de komplicerede lastforhold i boltede og fugede samlinger mellem søjler, bjælker og fundamentet. Du kan lave så mange lastsituationer der er behov for, importere dem fra EXCEL og derefter skabe en 2D AutoCAD tegning.

Login for at downloade

Funktioner i programmet

I modulet for søjlesamlinger har du mulighed for at projektere bolte, søjlesko og supplerende tillægsarmering. Dette gøres ud fra forskellige lasttilfælde og kombinationer i alle brudsituationer

Indtastede data, resulterende kapaciteter og dimissionsgivende lasttilfælde vises i grafer, tekst og printbare dokumenter.

Resultater og rapporter

Modulet til søjlesamlinger generereren rapport, der indeholder detaljerede beregninger, info om supplerende tillægsarmering og en produktkode til PPL installationsskabelon til korrekt placering af ankerbolte.

Du kan foretage beregninger i henhold til ETA'er og EN Eurocodes i henhold til nationale annekser og ACI 318.

Billeder

Flere moduler til Peikko Designer®

Svejseplader

Vælg og beregn den rette Peikko svejseplade ud fra vores standardstørrelser eller design din egen svejseplade, tilpasset dit projekt.

Gennemloknings­armering

Beregning af gennemlokningsarmering til slanke dæk, terrændæk og fundamenter

DELTABEAM SELECT

Tjek hvor slank en dækkonstruktion du kan opnå med DELTABEAM®.