EBEA SELECT

Find den mest optimale EBEA® Kuldebrobryder til dit projekt.

Peikko Designer® EBEA SELECT er et gratis webbaseret værktøj, der hjælper den projekterende med at finde den passende EBEA® Kuldebrobryder til projektet.

Det er nu nemmere end nogensinde før, at finde den rette kuldebrobryder til dit projekt. EBEA SELECT gør designfasen hurtigere og sikrere, giver dig optimerede samlinger på få minutter og opretter samtidig en tilbudsanmodning. Du kan bruge EBEA SELECT med dit log-in til Peikko Designer®.

Det er ikke obligatorisk at logge ind, men det giver dig mulighed for at oprette en tilbudsanmodning for udvalgte samlinger med et enkelt klik. Da EBEA SELECT er et onlineværktøj, kræves ingen installation, og du har altid den nyeste version af tjenesten.

Kom i gang

Anvendelse og resultater

Der er kun få, af de kriterier du kan vælge imellem, når du skal i gang, der er obligatoriske. Når disse er defineret, viser værktøjet de egnede EBEA® Kuldebrobrydere. Herefter er det muligt at vælge andre kriterier eller tilpasse hver model for at finde den samling, der opfylder dine behov bedst muligt.

Tag et kig på vores EBEA SELECT tutorial video

Billeder

Flere moduler til Peikko Designer®

Søjlesamlinger

Vælg og beregn den rette Peikko søjlesko- og ankerbolt kombination til din præfabrikerede søjlesamling eller de rette Peikko ankerbolte til samling mellem stålsøjle og fundament.

Svejseplader

Vælg og beregn den rette Peikko svejseplade ud fra vores standardstørrelser eller design din egen svejseplade, tilpasset dit projekt.

Gennemloknings­armering

Beregning af gennemlokningsarmering til slanke dæk, terrændæk og fundamenter