Samarbejde mellem DIBt og Peikko garanterer en sikker byggeproces

By Peikko's blog team

November, 29, 2019

Produkt- og typegodkendelser er med til at sikre og verificere at Peikkos løsninger lever op til gældende lovgivning indenfor byggeriet.

For at optimere sikkerheden under byggeprocessen er det vigtigt at bruge de mest pålidelige og bedst egnede produkter og teknikker. Peikkos forretning er baseret på produkt- og typegodkendelser, der viser, at vi har testet og verificeret vores produkter og designgrundlag. Dette giver ingeniøren en garanti for, at når de anvender vores produkter når de dimensionerer og tegner, så fungerer det.

Det er ikke længe siden, at en lancering af ​​et produkt var en udfordring for en global spiller som Peikko. Produkter måtte igennem forskellige nationale godkendelses- og certificeringsprocedurer med forskellige krav. Koordinering af disse processer havde en tendens til at tage en masse tid og kræfter. I dag er der i stigende grad fokus på Eurocodes og European Technical Assessments i daglig tale ETAer der gør processen mere lige til.

Forbedringerne er eksemplificeret ved vores vellykkede samarbejde med Deutsches Institut für Bautechnik (DIBt). DIBt er et teknisk prøvningsinstitut for byggebranchen beliggende i Berlin, Tyskland. Instituttet har omkring 230 ansatte og spiller en central rolle for den europæiske byggebranche. DIBt bruger sine godkendelsesprocedure til at sikre byggeriets sikkerhed og tilskynde til udvikling af innovative byggeprodukter og udførselsmetoder.

For at styrke samarbejdet etablerede Peikko for et par år siden et team, der arbejder tæt sammen med DIBt. Vi har med succes samarbejdet med DIBt på mere end 12 projekter, og der er flere på vej. Projektresultaterne, uanset om det er tyske godkendelser eller ETA'er, giver os mulighed for at vise kunderne at vores produkter er pålidelige og nemme at anvende.

Det er vigtigt, at DIBt administrerer Peikkos data på en fortrolig og neutral måde og har den tekniske kompetence til at forstå vores produkter. På samme måde forstår vi DIBt's beregninger, testresultater og alle deres krav. Sammen har Peikko og DIBt opbygget en stærk tillid, respekt og forståelse – som er grundlaget for vores gode samarbejde.

Share
See all articles