Luk

Kvalitet

Produktion i verdensklasse

Peikko er fast besluttet på selv at producere sine produkter. Ved egen produktion kan vi sikre kvaliteten samt fleksible og hurtige leverancer. For Peikko er det vigtigt at have de rette produkter på lager tæt på kunderne. Optimeret produktion og logistik sikrer omkostningseffektivitet.

Peikko har fabrikker i Australien, Kina, Finland, Tyskland, Ungarn, Litauen, Slovakiet, Rumænien, Tyrkiet Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien og i USA.

Certificerede styringssystemer

Peikko har certificerede styringssystemer for kvalitet, miljø og sikkerhed i henhold til ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.

Produktionen af de primære produktionsenheder er certificeret i henhold til ISO 3834-2 og EN 1090. Peikko forbereder sig også på fremtiden med UK CA-certificerede produktionsenheder. Produktionsenheden Peikko China er certificeret af American Institute of Steel Construction (AISC), Canadian Welding Bureau (CWB) og af Steelwork Compliance Australia (SCA).

Bemærk: Alle produktrelaterede dokumenter, f.eks. tekniske godkendelser og ydeevneerklæringer findes under hvert produkt.

 

Politikker for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed

Peikkos aktiviteter er baseret på en lokal og pålidelig kundeservice samt ekspertise inden for forskning, udvikling og produktion. Det omfatter et tæt samarbejde med kunder, interessenter og lokalsamfundet. Vores primære mål er at levere konsekvent høj kvalitet og arbejde på en miljømæssig forsvarlig måde. Peikko Groups politik for kvalitet og miljø

Peikko har forpligtet sig til konstant at forbedre sundheden og sikkerheden for vores medarbejdere, kunder og underleverandører. Vi stræber efter at være en førende aktør inden for arbejdsmiljø og sikkerhed og at opnå en ulykkesfri drift. Det opnås ved at sætte sikkerheden i fokus og prioritere den højt i vores arbejde. Peikko Groups politik for sundhed og sikkerhed

Peikko er en veletableret leverandør af samlingsdetaljer i stål til nukleare anlægsprojekter og har et godt omdømme i branchen. Peikko er forpligtet til at levere produkter og tjenester af højeste kvalitet og overholde principperne for en nuklear sikkerhedskultur. Peikkos politik for nuklear sikkerhed

Peikko Groups aktiviteter er baseret på et pålideligt netværk af leverandører og partnere, lang produktionserfaring, pålidelig kundeservice og et godt samarbejde med alle interessenter. Peikko er opmærksom på risikoen i forbindelse med levering af falske, svigagtige og mistænkelige genstande (CFSI), som efterfølgende kan blive brugt i vores produktion. Peikko implementerer indkøbsaktiviteter og -processer for at undgå, at CFSI finder sted. Politik for levering af falske, svigagtige og mistænkelige genstande (CFSI)

Få mere at vide om vores sundheds- og sikkerhedstiltag