Månedens produkt: ARBOX® Strittekasser

Peikko har en lang tradition for at finde nye måder at bruge eksisterende Peikko-produkter på ved at forbedre eksisterende løsninger og udvide produktfamilier i tråd med kundernes efterspørgsel. Det er også tilfældet med ARBOX®, der udviklede sig til en komplet produktfamilie i 2021. I 2021 introducerede Peikko ARBOX® Plus og ARBOX® Strong i ARBOX®-sortimentet. Disse produkttilføjelser sikrer effektive og stærke strittekasser til endnu større belastninger.

ARBOX® Plus

ARBOX® Plus skaber robuste samlinger i armerede betonelementer og in situ konstruktioner. ARBOX® Plus har med sin ru overflade en højere forskydningsbæreevne end standardmodellen.

ARBOX<sup>®</sup> Plus render

ARBOX® Strong

ARBOX® Strong er den strittekasse i Peikkos produktportefølje, der giver den stærkeste samling mellem betonkonstruktioner ARBOX® Strong Strittekasse har en takket overflade og leverer den højeste forskydningsbæreevne til de mest krævende anvendelsesformål, inklusive store infrastrukturprojekter.

ARBOX<sup>®</sup> Strong render

Begge de nye produkter ARBOX® Plus og ARBOX® Strong er i højeste bæreevneklasse med ru og takkede overflader i henhold til Eurocode EN 1992-1-1, afsnit 6.2.5. Det gør det muligt at overføre meget høje langsgående og tværgående forskydningskræfter i samlingen.

ARBOX® Strittekasser er sammen med de andre medlemmer i produktfamilien, ARBOX® Plus og ARBOX® Strong, velegnet til at skabe en række forskellige samlinger. De kan installeres på langs og på tværs og er derfor ideelle til en række forskellige samlinger, f.eks. væg-til-væg, søjle-til-væg og væg-til-dæk. Herudover er de bukkede armeringsstænger i ARBOX® skjult i en galvaniseret stålkasse og kan rettes ud, når der afforskalles. Dette system øger sikkerheden på byggepladsen og muliggør en hurtig konstruktion af pålidelige samlinger i høj kvalitet i både in situ og præfabrikerede konstruktioner.

 

Mere information om produkterne:

References: