Luk

Ledelsen

Topi Paananen
Chief Executive Officer

Mob. +358 50 384 3001
[email protected]

Topi Paananen, M.Sc. (Econ) har været CEO i Peikko Group siden 2010. Han har arbejdet i Peikko siden 2005 og har tidligere været bestyrelsesformand og direktør for International Operations. Før Topi kom til Peikko, arbejdede han i mobilkomponentbranchen (Eimo/Foxconn) og for Akzo Nobel der er en af verdens førende producenter indenfor maling, lak og specialkemikalier.

Aušra Antanavičienė, MBA, har været ansvarlig for Peikko Groups Human Resources siden august 2021. Aušra startede i marts 2017 som HR Manager for Peikko Lithuania og intern coach for lederteamet Peikko Group. Hun har siden maj 2019 varetaget stillingen som Learning and Development Manager i Peikko Group. Før Aušra kom til Peikko arbejdede hun hos Norwegian Electronic Manufacturing Company KITRON som HR Manager for fabrikken i Litauen. Aušra har omfattende erfaring med forskellige HR-lederroller i internationale produktionsvirksomheder.

Jan Bujnak, Ph.D. (bygge- og anlægsteknik) er ansvarlig for udviklingen af produkter og løsninger. Jan har tidligere arbejdet i R&D-afdelingen i Peikko Group og har været involveret i udviklingen af produkter, deres tekniske dokumentation, godkendelser og designværktøjer. Før Jan sluttede sig til Peikko i 2007 fuldførte han en Ph.D. i bygningsteknik.

Lasse Puoskari, M.Sc. (bygge- og anlægsteknik) er ansvarlig for Peikko Groups IT Services and digitalization. Lasse kom til Peikko i august 2022. Fø det arbejdede han hos Raute som CIO. Lasse har omfattende erfaring med forskellige IT-lederroller i forskellige globale virksomheder.

Kim Salvén
Vice President

Mob. +358 40 753 4595
[email protected]

Kim Salvén er ansvarlig for salg og marketing i Peikko Group. Kim kom til Peikko i foråret 2016. Kim har tidligere været salgschef hos Konecranes, hvor han stod i spidsen for salget af kraner til havne i Europa. Kim har lang erfaring inden for B2B-salg og salgsledelse fra forskellige brancher.

Andrius Surantas
Vice President

Mob. +370 614 81886
[email protected]

Andrius Surantas, Ph.D. (bygge- og anlægsteknik) er ansvarlig for Peikko Groups driftsaktiviteter globalt. Andrius blev ansat i Peikko, da Peikko opkøbte en stålfabrik i Kaunas i Litauen i 2006, hvor Andrius arbejdede som fabrikschef. Andrius har hos Peikko været administrerende direktør for Peikko Lithuania og Peikko Slovakia.

Jukka Turva
Chief Financial Officer

Mob. +358 44 712 3675
[email protected]

Jukka Turva, M.Sc. (Econ) har været ansvarlig for økonomien hos Peikko Group siden 2013. Jukka har arbejdet for Peikko siden 2011 og startede sin karriere hos Peikko som business controller. Før Jukka kom til Peikko varetog han forskellige økonomi- og business control-stillinger inden for skovindustrien (UPM Corporation).

Det udvidede ledelsesteam

Tobias Althaus
Managing Director

Mob. +49 170 163 8168
[email protected]

Tobias Althaus, M.Sc. (bygge- og anlægsteknik) er en af to administrerende direktører i Peikko Tyskland og har været ansvarlig for køb, produktion, logistik, kvalitet og teknisk kundeservice 2015. Tobias har arbejdet hos Peikko siden 2000 og har varetaget en række stillinger i forbindelse med design, salg og kvalitet hos Peikko Deutschland, herunder som kvalitetschef og leder af den tekniske afdeling.

Paulius Bulota
Managing Director

Tel. +370 615 407 97
[email protected]

Paulius Bulota, M.Sc. (bygge- og anlægsteknik) er ansvarlig for Peikkos forretningsaktiviteter på fabrikken i Litauen samt salg i de baltiske lande. Paulius blev ansat i Peikko, da Peikko opkøbte en stålkonstruktionsfabrik i Kaunas i Litauen i 2006, hvor Paulius arbejdede inden for salg og projektledelse. Han har arbejdet inden for salg og design og været administrerende direktør i Peikko Lithuania 2011-2013. Paulius har tidligere været ansvarlig for Peikkos forretningsaktiviteter i Saudi-Arabien og i de Forenede Arabiske Emirater samt salg i Mellemøsten.

Radovan Endel
General Manager

Mob. +971 50 279 2215
[email protected]

Radovan Endel er ansvarlig for Peikkos forretningsaktiviteter i de Forenede Arabiske Emirater. Han har arbejdet i Peikko siden 2009. Radovan har hos Peikko varetaget forskellige produktionsrelaterede stillinger (produktionschef og driftschef) i Slovakiet og i de Forenede Arabiske Emirater. Før Radovan kom til Peikko, arbejdede han i forskellige tekniske stillinger og ledelsesstillinger inden for produktionsindustrien og den elektromekaniske branche. Han har læst ingeniørvidenskab og teknologi og har samtidig en uddannelse i Business Administration.

Martin Fenčák
Managing Director

Mob. +86 186 0628 9076
[email protected]

Martin Fenčák, M.Sc. (industriteknik) har været ansvarlig for Peikkos forretningsaktiviteter i Kina siden sommeren 2022. Martin sluttede sig til Peikko i 2008 og har varetaget forskellige produktionsrelaterede stillinger (procesingeniør, udviklingsingeniør, teknisk leder og driftsleder) hos Peikko Slovakia og Peikko China. Før Martin kom til Peikko, arbejdede han i elektronikindustrien i Tjekkiet og Ungarn (Foxconn).

Christian Gerke
Managing Director

Mob. +49 170 165 4736
[email protected]

Christian Gerke, Certified Construction Engineer, er en af de to administrerende direktører i Peikko Deutschland og har været ansvarlig for salg, marketing og administration i Peikko Deutschland siden 2015. Christian har arbejdet i Peikko Deutschland siden 2001 inden for forskellige salgsstillinger, f.eks. som teknisk salgsmedarbejder, salgschef og direktør for salg og marketing. Før Christian kom til Peikko, arbejdede han som bygningstegner i elementbranchen (FingerHaus).

Michal Horak (Eng) er ansvarlig for Peikkos forretningsaktiviteter i Asien og Stillehavsområdet. Han har arbejdet i Peikko siden 2006 og varetaget forskellige stillinger: Administrerende direktør i Peikko Slovakia, forretningsudviklingsstillinger i Europa og vicedirektør i Nordamerika. Før Michal kom til Peikko, arbejdede han i en række stillinger hos Valeo (biludstyr og teknologiske løsninger til bilproducenter) og kontraktproduktion Foxconn, som er en af verdens største eleltronikproducenter og kontraktproducenter.

Dominic Lemieux
Vice President

Mob. +1 888 734 5567
[email protected]

Dominic Lemieux, M.Sc. (bygge- og anlægsteknik) er ansvarlig for Peikkos forretningsaktiviteter i Canada og USA. Dominic har været hos Peikko siden 2005, først i Peikko Finland, før han flyttede til Peikko Canada ved grundlæggelsen i 2007. Han har også erfaring inden for elementbranchen (Oldcastle) og ejendomsudvikling (Logisbourg).

Esa Rusila
Managing Director

Mob. +358 500 844 063
[email protected]

Esa Rusila, M.Sc. Eng) er ansvarlig for Peikkos forretningsaktiviteter i Finland. Esa startede sin karriere hos Peikko i 2005 og har arbejdet som ERP-projektleder, controller, koncerncontroller og CFO, før han overtog ansvaret for enheden i Finland. Før Esa kom til Peikko, varetog han stillinger inden for økonomi og drift i kontormøbelbranchen hos Martela og fødevareindustrien hos Saarioinen.