Luk

Bestyrelsen

Bestyrelsen

Bestyrelsesformand

Anu Ahola
Senior Vice President, Operations, UPM

Anu Ahola M.Sc. Engineering, MBA, er Senior Vice President, Operations hos UPM (www.upm.com) og har siddet i Peikkos bestyrelse siden 2020. Inden sin karriere hos UPM varetog Anu forskellige stillinger hos Jaakko Pöyry Consulting og Nokia Mobile Phones. Hendes tillidshverv omfatter formandsposten for Labor Market Committee of FFIF og bestyrelsesmedlem i Eurograph og WAN-IFRA WPF (World printers Forum). Anu Ahola er finsk statsborger og bor i Finland. Hun er født i 1965.

Bestyrelsesmedlemmer

Karen Scrivener
Professor og Director of the Laboratory of Construction Materials, Ecole Polytechnique Federale de Lausanne

Karen Scrivener, PhD i Materials Science fra Imperial College London, i Storbritannien har været professor og Director of the Laboratory of Construction Materials i Department of Materials of EPFL (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne) i de sidste 20 år. Hun er docent hos UK Royal Academy of Engineering og forfatter af over 200 videnskabelige artikler. Hun forsker i forståelsen af kemien og mikrostrukturen i cementbaserede materialer og forbedringen af disse materialers bæredygtighed. Karen Scrivener er engelsk statsborger og bor i Schweiz. Hun er født i 1958.

Liina Chung-Jukko
M.Sc. Theoretical Physics

Liina Chung-Jukko, M.Sc. Theoretical Physics, er PhD-studerende i teoretisk kosmologi på King's College London i Storbritannien. I sin forskning fokuserer hun på at undersøge mørkt stof ved hjælp af numeriske simuleringer. Liina Chung-Jukko er finsk statsborger og bor i Storbritannien. Hun er født i 1998.

Teppo Voutilainen
Head of Volume Elevators for New Equipment Business, KONE Corporation

Teppo Voutilainen, M.Sc. Industrial Engineering and Management er Head of Volume Elevators for New Equipment Business i KONE Corporation. KONE Corporation er globalt førende inden for elevator- og rulletrappebranchen og har hovedkvarter i Finland. Teppo Voutilainen har et indgående kendskab til byggebranchen og det asiatiske marked, da han har boet i Asien i 15 år. Teppo Voutilainen er finsk statsborger og bor i Finland. Han er født i 1982.

Philippe Jost
Head of Construction, Sika Group

Philippe Jost, M.Sc. Civilingeniør, MBA, er Head of Construction i Sika Group (www.sika.com) og har været medlem af Peikkos bestyrelse siden 2015 og bestyrelsesformand siden 2021. Han har gennem årene varetaget flere stillinger hos SIKA, bl.a. i virksomhedens hovedkvarter i Schweiz samt i Italien og USA. Philippe Jost er luxembourgsk statsborger og bor i Schweiz. Han er født i 1971.

Morten Ørnstrand-Søborg
Managing Director, Knauf Denmark

Morten Ørnstrand-Søborg har uddannelser inden for både maskinteknik og virksomhedsadministration og er administrerende direktør i Knauf Danmark (www.knauf.com). Hanhar siddet i Peikkos bestyrelse siden 2018. Før Knauf varetog han forskellige stillinger i Martin Professional A/S, Limo Labels A/S, Jokan A/S og Grundfos Management A/S. Morten Ørnstrand‑Søborg er dansk statsborger og er bosat i Danmark. Han er født i 1971.