White Paper - EBEA® - Surviving the flames.

By Peikko’s blog team

June, 21, 2023

EBEA® Kuldebrobrydere er bærende termiske isoleringselementer, der forbinder udkragede armerede betonelementer såsom altaner, uden at skabe kuldebroer. Disse kuldebroer kan forårsage varmetab og skimmelsvamp i bygninger.

Med EBEA® undgår man disse problemer og opnår energieffektive bygninger af høj kvalitet. I White Paperet kan du læse om EBEA®s imponerende brandmodstandsevner, der opfylder europæisk harmoniseret standard EN 13501-1/2 og schweizisk standard SIA 183 i henhold til VKF (Schweizisk brandbeskyttelsesmyndighed).

Afhængig af bygningens anvendelse og facadens design opfylder EBEA® kravet om en brandmodstandsevne på 30 til 90 minutter. Dette gør EBEA® til et pålideligt valg til bygninger, der har forskellige krav til brandbeskyttelse. White Paperet indeholder også en case, der viser hvordan EBEA® klarede sig i en rigtig brand på en byggeplads i Litauen.

På trods af den intense varme og flammerne var EBEA® i stand til at modstå de påførte laster over flere timer og samtidig bevare sin styrke og holdbarhed.

Samlet set giver dette White Paper værdifuld information om, hvordan EBEA® kan hjælpe med at skabe, energieffektive bygninger af høj kvalitet og med pålidelige brandmodstandsevne.

Læs Surviving the Flames White Paper

Share
See all articles